Teras Menüsü

BAŞLANGIÇLAR
Şef'in Soğuk Çilingir Tepsisi   65 TL / Kişi Başı
İstanbul mutfağı'ndan sekiz çeşit soğuk mevsim mezesi    
Şef'in Sıcak Çilingir Tepsisi   78 TL / Kişi Başı
İstanbul mutfağı'ndan altı çeşit sıcak mevsim mezesi    
     
ÇORBALAR    
Taze Fesleğenli Domates Çorbası   25 TL
Bademli Patlıcan Çorbası   28 TL
     
BAŞLANGIÇLAR VE SALATALAR    
Ahtapot Izgara          90 TL
Otlu Karides   95 TL
Yaprak Ciğer, aromalı taze otlar, soğan piyazı     75 TL
Kuzu kokoreç, çıtır lavaş, humus   72 TL
Geleneksel Börekler; otlu peynirli, pastırmalı, beğendili kıymalı   60 TL
Anadolu Peynirleri; Bergama tulum, Adapazarı sepet, Trakya kaşar, isli Çerkes   70 TL
Çoban Salata   30/55 TL
Yeşil Salata    25/45 TL
Nar Ekşili Roka Salata    30/55 TL
Yaz Salatası
‘‘domates, aromalı yeşillikler, tulum peyniri ve nar ekşisi’’
  40 TL
Günün Zeytinyağlısı   45 TL

Soğuk Ayran Aşı
‘‘yoğurt, buğday, nohut, taze nane’’

  28 TL
     
GELENEKSEL MUTFAĞIMIZDAN    
Fırında Kuzu Tandır, keşkek, dut hoşafı   120 TL
Hünkar Beğendi   90 TL 
Kuzu Sırtı, beğendi, yedikule marul    115 TL
Dana Kaburga, sarımsaklı patates püresi, fırınlanmış mevsim sebzeleri   120 TL
Dana Bonfile, mevsim sebzeleri ile   110 TL
Fırında Köy Tavuğu, taze patates, pazı   65 TL
Izgara Köfte, dilim patates, kuru cacık, çıtır lavaş   70 TL
Kağıtta Levrek Buğulama   85 TL
Somon Izgara, taze aromalı yeşillikler, kapari salsa    95 TL
Ahtapotlu Penne Makarna   80 TL
     
TATLILAR    
Fırın Sütlaç, dondurmalı    30 TL
Kağıt Helvalı tahinli dondurma   35 TL
Sıcak Çikolatalı Volkan, vişne ve likör    45 TL
Çıtır Kabak, dondurma, pekmez sos   35 TL
Üç Top Dondurma, fındık krokan    35 TL