YAZIN SON DOLUNAYI: 18 AĞUSTOS PERŞEMBE

ARMADA GEZİ TEKNESİ İLE AY IŞIĞINDA İSTANBUL TURU


Armada Otel’in güç beğenenleri bile hoşnut eden gezi teknesi, bu yazın son dolunayı olan 18 Ağustos, Perşembe akşamı, “Dolunayda Boğaziçi ve Haliç” turuna çıkıyor. Sıcak yazı dolunay ışığında uğurlayıp, ferahlamak için demir alıyoruz.


Armada Gezi Teknesi’nin saat 19.30’da Ahırkapı İskelesi’nden demir almasıyla başlayacak gezi, kısa bir Boğaz turundan sonra Haliç’in tarihi yapı ve semtlerinin ay ışığı altında keşfiyle sürecek ve saat 22.00’de yine Ahırkapı İskelesi’nde son bulacak. Katılımcılara, tur boyunca Armada mutfağında hazırlanmış soğuk ve sıcak kanapeler, meyve, kuruyemiş ve her çeşit içecek sunulacak.


Tur güzergâhı: Kız Kulesi’nden Boğaziçi Köprüsü’ne kadar yapılacak kısa Boğaz turundan sonra Unkapanı, Cibali, Fener, Balat, Ayvansaray, Eyüp, Kağıthane, Sütlüce, Hasköy, Kasımpasa, Galata, Eminönü, Ahırkapı İskelesi.


Güzergâh üzerindeki önemli yapı ve yerler: Galata Köprüsü, Rüstempasa Camii, Beyazıt Kulesi, Süleymaniye, Cibali, Eski Sigara Fabrikası, Yavuz Sultan Selim Camii, Fener, Patrikhane, Kırmızı Mektep, Demir Kilise, Balat, Sinagoglar, Ayvansaray, Surlar, Feshane, Eyüp, Piyer Loti Kahvesi, Eski Mezbaha, Rahmi Koç Müzesi, Tersane, Arap Camii, Galata Kulesi, Topkapı Sarayı, Ayasofya.


Not: Tur fiyatı KDV dahil 130.- TL/kişi. Özel araçları ile gelenler, Armada Garaj’ın kapalı otopark hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Program: 19.30 Armada Otel’de buluşma,
20.00 Ahırkapı İskelesi’nden kalkış
20.00 – 22.00 Boğaziçi - Haliç Turu ve Ahırkapı İskelesi’ne dönüş.

Ayrıntılı bilgi ve Rezervasyon için
Armada Satış Ekibi: 0212 455 44 71-72 | etkinlik@armadahotel.com.tr
Armada Gezi Teknesi: Funda Dağlı - 0530 381 01 63 - fdagli@armadageziteknesi.com
FaceBook:
https://www.facebook.com/armadaotel/

Instagram: instagram.com/armadaistanbul/
Twitter:
twitter.com/Armada_Hotel

Adres: Ahırkapı Cad. No: 24, Cankurtaran, İSTANBUL - 0212 455 44 55

Web: Armada Otel: www.armadahotel.com.tr - Tekne: www.armadageziteknesi.com

Tüm görselleri indirmek için  style=

Ek Dosyalar

msword IconARM_HB_16_18Aug_DOLUNAY_TURU[1].docxİndir